De nieuwe KFC-vestiging in de Jan Blomstraat 4 in het hartje van Antwerpen.
Volledig scherm
De nieuwe KFC-vestiging in de Jan Blomstraat 4 in het hartje van Antwerpen. © Klaas De Scheirder

Iemand een emmertje kippenvleugels? Nieuwe Kentucky Fried Chicken opent in hartje van Antwerpen

AntwerpenNaast Wijnegem en Turnhout krijgt Antwerpen nu ook zijn eigen Kentucky Fried Chicken-franchise. Morgen om 12 uur opent het eerste KFC-restaurant met terras zijn deuren voor het grote publiek. In de Jan Blomstraat 4, in de schaduw van de kathedraal, stond tot voor kort nog een van de vestigingen van pizzaketen Da Giovanni. 

 1. Stad deelde al 20.000 coronaboetes uit, De Wever vanaf nu scherper voor zwerfvuil en nachtlawaai
  Antwerpen

  Stad deelde al 20.000 coronaboe­tes uit, De Wever vanaf nu scherper voor zwerfvuil en nachtla­waai

  De stad Antwerpen deelde sinds maart vorig jaar 20.000 coronaboetes uit. Dat zei burgemeester Bart De Wever (N-VA) op Wakker op Zondag. De pv’s werden voornamelijk uitgeschreven voor lockdownfeestjes en het niet naleven van het samenscholingsverbod. Nu de versoepelingen dit weer stilaan toelaten, duiken er andere problemen de kop op: “Het nachtlawaai en zwerfvuil kunnen we niet blijven aanzien.”
 2. Dader van gruwelijke steekpartij stak nieuwe vriend van ex dertien keer met groot vleesmes: “Linda zei dat de scheiding geregeld was. De moordaanslag kwam volledig onverwacht”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Dader van gruwelijke steekpar­tij stak nieuwe vriend van ex dertien keer met groot vleesmes: “Linda zei dat de scheiding geregeld was. De moordaan­slag kwam volledig onverwacht”

  De 48-jarige moordverdachte Betin A. heeft met liefst 13 messteken een einde gemaakt aan het leven van Ismet Osmanaj (52) én aan het nieuwe geluk van zijn ex-vrouw. De veertiger was door zijn ex in 2017 aan de deur gezet nadat hij haar had geslagen en de keel dichtgeknepen. De rechtbank veroordeelde hem toen tot 18 maanden cel met uitstel wegens partnergeweld. Hij respecteerde vier lang de voorwaarden die de rechter hem oplegde, tot maandag. De familie van het slachtoffer reageert verslagen.