Zaakvoerder Eric De Meyer toont de prototypes van de Eskimo-pantoffels in zijn winkel.
Volledig scherm
Zaakvoerder Eric De Meyer toont de prototypes van de Eskimo-pantoffels in zijn winkel. © Laenen

Iconische pantoffel weer te koop

ANTWERPEN/NIELEric De Meyer, zaakvoerder van In 't Pantoffeltje op de Wapper, brengt de iconische Eskimo-pantoffel opnieuw op de markt. "Begin jaren '80 verdween het merk nadat de fabriek stopte", zegt hij. "De jongste twee jaar heb ik hard gewerkt om de authentieke pantoffels weer tot leven te wekken."

 1. Kunstenaars stellen Olympisch Kunstenparcours voor op Kiel
  Antwerpen

  Kunste­naars stellen Olympisch Kunstenpar­cours voor op Kiel

  Van uitstel komt geen afstel: de voorstelling van het Olympisch Kunstenparcours op het Kiel stond al langer gepland (de reden van uitstel moeten we u niet meer vertellen), maar vandaag stelden de vijf kunstenaars dan toch hun werken voor. District Antwerpen nodigde hen uit een kunstwerk te maken geïnspireerd door 100 jaar Olympische Spelen in Antwerpen, met het Olympisch Kunstenparcours doorheen het Kiel als resultaat. “Verschillende kunstwerken kunnen de komende maanden, en sommigen zelfs langer, hier op het Kiel blijven.”
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar