Tessa Kraan
Volledig scherm
PREMIUM
© Tessa Kraan

“Huilen rond een graf? Doe maar liever groot feest”: koppel dat met auto in water belandde krijgt afscheid met fanfare, gedans en paardenkoets

Antwerpen/Deurne“Jullie moeten niet rouwen om ons.” Dat zijn de woorden die de Curaçaose Cleefio en Eldrid blijkbaar ooit tegen hun kinderen hebben gesproken. Nadat het koppel dood werd teruggevonden in hun auto die twee weken geleden uit het Lobroekdok werd getakeld, besloot hun kroost om die woorden ter harte te nemen. Op begraafplaats Ruggeveld in Deurne organiseerden ze een Antilliaanse begrafenis vol zang, dans, muziek en vrolijkheid zoals je die hier niet vaak ziet. “We hebben hun laatste wens echt doen uitkomen.”

  1. Tot 20 maanden cel voor bende die illegaal sigaretten smokkelde naar UK: “Het is niet normaal dat een verhuurder bij het ondertekenen van een huurcontract een speciale gsm krijgt.”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Tot 20 maanden cel voor bende die illegaal sigaretten smokkelde naar UK: “Het is niet normaal dat een verhuurder bij het onderteke­nen van een huurcon­tract een speciale gsm krijgt.”

    De pleidooien van Eduard A. (54) en de zijnen hebben hun doel gemist. De zeven heren die zes jaar geleden op illegale wijze sigaretten maakten en smokkelden naar het Verenigd Koninkrijk hebben celstraffen tot 20 maanden gekregen. Dat de feiten al zo lang geleden waren gebeurd, zag de rechtbank niet als een obstakel. “De rechten van beklaagden zijn daarmee op geen enkele manier geschonden.