HOPE Benefiet op bezoek bij De Leerexpert op Linkeroever.
Volledig scherm
HOPE Benefiet op bezoek bij De Leerexpert op Linkeroever. © Sven Couberghs

Hope Benefiet helpt leerlingen met beperking meer bewegen via luchtkasteel

LINKEROEVERBenefietorganisatie Hope trok deze week met een educatieve luchtsculptuur naar De Leerexpert op Linkeroever waar onderwijs gegeven wordt aan kinderen met een beperking. Het luchtkasteel wordt ingezet tijdens de lessen lichamelijke opvoeding. “Samen spelen, sporten, springen, evenwicht… Het is voor onze kinderen niet altijd even vanzelfsprekend.”

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. GETEST. Onze reporter proeft Duvel Distilled, een nieuw distillaat van 150 euro met slechts 5.500 exemplaren in ons land: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky”
  PREMIUM
  Antwerpen

  GETEST. Onze reporter proeft Duvel Distilled, een nieuw distillaat van 150 euro met slechts 5.500 exemplaren in ons land: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky”

  Volgende week lanceert Duvel Moortgat zijn nieuwe distillaat ‘Duvel Distilled’, een whisky-achtige sterke drank met een alcoholpercentage van 40%. Wij kregen samen met komiek Amelie Albrecht (28) een voorproefje van het collectors item - met een prijskaartje van 150 euro - in de nieuwe underground Speakeasy in Antwerpen: “Zacht, straf en toegankelijk. Drinkbaar dus.”