Honderden jongeren herleiden Mediamarkt tot ravage

Een paar honderd jongeren hebben vanmiddag de Mediamarkt op de Antwerpse Keyserlei op stelten gezet. Rekken werden vernield, de zaak werd tot een puinhoop herleid. Ze verzamelden er voor een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio, maar die kon niet doorgaan. De politie moest tussenkomen en de zaak werd na de rellen gesloten.

143 reacties

 • Geert Vaelen

  2 jaar geleden
  En zulke figuren zijn de toekomst, of moeten de toekomst voorstellen? Amaai, wat voor een puinhoop gaat dat worden binnen 30 jaar? Respect is ver te zoeken bij velen. En ja, ik ben ook jong geweest en heb ook wel eens iets uitgehaald maar een winkel vernielen heb ik nooit gedaan hoor. En dat omdat er enkele individuen met wat chips beginnen smijten, de rest vind het dan nodig om met alles te gooien wat ze kunnen vastpakken. Geef hun de rekening maar van alles wat overhoop gegooid is.
 • Cosa Nostra

  2 jaar geleden
  Eigen schuld 100 man in zo winkel binnenlaten zonder begeleiding enzo eigen schuld
 • danny janssens

  2 jaar geleden
  men oogst wat men zaait. de politiek en de oudere generatie heeft elke voeling met de jeugd verloren. ze leven in een verschillende wereld
 • Toran Korshnah

  2 jaar geleden
  Onaanvaardbaar. Vooral de initiele aanstoker vinden...Spijtig voor Mediamarkt. Ik ga er graag in Oostende.
 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Ze mogen er echt fier op zijn ! Onnutten !
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Denise (71) al 50 jaar administratief medewerkster bij hetzelfde bedrijf: “Vervelen? Nooit. Het houdt me jong!”
  PREMIUM
  Wijnegem/Antwerpen

  Denise (71) al 50 jaar administra­tief medewerk­ster bij hetzelfde bedrijf: “Vervelen? Nooit. Het houdt me jong!”

  Ze zag vier generaties passeren, maakte een ernstige bedrijfsbrand mee en is goede maatjes met de baas: Denise Lamoen (71) is al 50 jaar - and counting - loyaal aan werkgever Desco in Wijnegem. Aan stoppen denkt de kwieke administratief medewerkster nog lang niet: “Toen in mijn privéleven alles mis ging, was ik blij dat ik naar het werk kon.” Een gesprek over de geheimen van een eindeloze en gelukkige carrière.