Honderden jongeren herleiden Mediamarkt tot ravage

Een paar honderd jongeren hebben vanmiddag de Mediamarkt op de Antwerpse Keyserlei op stelten gezet. Rekken werden vernield, de zaak werd tot een puinhoop herleid. Ze verzamelden er voor een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio, maar die kon niet doorgaan. De politie moest tussenkomen en de zaak werd na de rellen gesloten.

143 reacties

 • Geert Vaelen

  2 jaar geleden
  En zulke figuren zijn de toekomst, of moeten de toekomst voorstellen? Amaai, wat voor een puinhoop gaat dat worden binnen 30 jaar? Respect is ver te zoeken bij velen. En ja, ik ben ook jong geweest en heb ook wel eens iets uitgehaald maar een winkel vernielen heb ik nooit gedaan hoor. En dat omdat er enkele individuen met wat chips beginnen smijten, de rest vind het dan nodig om met alles te gooien wat ze kunnen vastpakken. Geef hun de rekening maar van alles wat overhoop gegooid is.
 • Cosa Nostra

  2 jaar geleden
  Eigen schuld 100 man in zo winkel binnenlaten zonder begeleiding enzo eigen schuld
 • danny janssens

  2 jaar geleden
  men oogst wat men zaait. de politiek en de oudere generatie heeft elke voeling met de jeugd verloren. ze leven in een verschillende wereld
 • Toran Korshnah

  2 jaar geleden
  Onaanvaardbaar. Vooral de initiele aanstoker vinden...Spijtig voor Mediamarkt. Ik ga er graag in Oostende.
 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Ze mogen er echt fier op zijn ! Onnutten !
 1. Werner (54) was vroeger druggebruiker, maar helpt nu hepatitis C bij daklozen op te sporen: “Een behandeling tegen het virus is vaak ook een eerste stap naar een beter leven”
  Antwerpen

  Werner (54) was vroeger druggebrui­ker, maar helpt nu hepatitis C bij daklozen op te sporen: “Een behande­ling tegen het virus is vaak ook een eerste stap naar een beter leven”

  Door de hele coronapandemie zouden we andere virussen nog vergeten, maar er zijn jammer genoeg nog heel wat ziektes die de ronde doen. Bijvoorbeeld: hepatitis C, een ziekte die vooral voorkomt bij kwetsbare bevolkingsgroepen, zoals druggebruikers en daklozen. Werner De Keyzer (54) is ex-druggebruiker en kreeg zelf te maken met hepatitis C, maar helpt nu anderen om zich te laten testen en behandelen. “Ik haal enorm veel voldoening uit mijn job, omdat ik weet dat ik een verschil maak in de maatschappij.”
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 3. Herdenkingsviering voor overleden daklozen Mike en Wesley trekt veel volk: “Het is onbegrijpelijk dat permanente opvang voor mensen die op straat moeten slapen niet allang een feit is.”
  Antwerpen

  Herden­kings­vie­ring voor overleden daklozen Mike en Wesley trekt veel volk: “Het is onbegrijpe­lijk dat permanente opvang voor mensen die op straat moeten slapen niet allang een feit is.”

  De tragische dood van Michael Arends en Wesley Fiève groeit langzaam uit tot een symbool van de gehele daklozenproblematiek in Antwerpen. Hun lichamen werden in de nacht van 4 op 5 november teruggevonden in de fietsenstalling onder het Astridplein. Vrijdagavond werd hun lot in de Kerk van het Heilig Hart van Jezus in de Lange Beeldekensstraat voor de tweede keer herdacht. “Zoveel overlijdens in de wereld van de dak- en thuislozen. De telling slaat dubbel.”