De cocaïne viel in pakken uit de container.
Volledig scherm
De cocaïne viel in pakken uit de container. © om.nl

Honderden blokken cocaïne vallen uit Antwerpse container; politie neemt 1,8 ton in beslag met straatwaarde van 191 miljoen euro

Antwerpen/RotterdamNa een tip is afgelopen zaterdag ter hoogte van Barendrecht (Rotterdam) een vrachtwagen met Belgische nummerplaat van de snelweg gehaald en gecontroleerd. Toen agenten de deuren van de zeecontainer openden, vielen honderden blokken cocaïne op straat.

  1. Honderd Oekraïense vluchtelingen leren Antwerpse haven kennen met plezierboot: “Ideaal om ons land te ontdekken, én elkaar”
    ANTWERPEN

    Honderd Oekraïense vluchtelin­gen leren Antwerpse haven kennen met plezier­boot: “Ideaal om ons land te ontdekken, én elkaar”

    Als algemeen directeur van de scholengemeenschap KOV in Vilvoorde ving hij eerder al Oekraïense kinderen op maar ook persoonlijk zet Johan van Engelant zich in voor Oekraïense vluchtelingen in ons land. Via excursies brengt hij ze samen zodat ze het land én elkaar beter kunnen leren kennen. Zaterdagmiddag kregen zo’n honderd Oekraïners per boot een rondleiding in de Antwerpse haven. “Die mensen zijn gevlucht van oorlog, dikwijls enkel vrouwen en kinderen, ze kennen hier niemand, op deze manier wil ik ze samen brengen.”