Philippe Geubels
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Geubels © Joel Hoylaerts

Hoe Philippe Geubels terecht­kwam in drugsdos­sier: dokwerker zwaait met factuur van 137.000 euro van komiek om onschuld te bewijzen

Antwerpen/BeverenDrie dokwerkers die beticht worden van de invoer van cocaïne op kaai 1742, beten vanmorgen van zich af op de rechtbank. Een PowerPoint-presentatie over de werkchaos op kaai 1742 (met geluidsfragmenten) en facturen voor onder meer een Porsche Turbo S. van comedian Philippe Geubels moesten hun onschuld aantonen. De openbare aanklager houdt voet bij stuk en vordert zes jaar cel tegen elk van de drie straddler-chauffeurs.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Antwerpse Dirk (64) steunt vrouwenteam tijdens Scheldecross: “We willen ongelijkheid in veldrijden wegwerken, ook al is er nog een lange weg te gaan”
  ANTWERPEN

  Antwerpse Dirk (64) steunt vrouwen­team tijdens Schelde­cross: “We willen ongelijk­heid in veldrijden wegwerken, ook al is er nog een lange weg te gaan”

  Gendergelijkheid. Dat is waar Dirk Verbeeck (64) voor strijdt met zijn bedrijf Bonache. De prijs voor gendergelijkwaardigheid die Bonache dit jaar kreeg, weerspiegelt zich ook in het vrouwenwielerteam De Ceuster Bonache Cycling Team, dat zondag prominent aanwezig is op de Antwerpse Scheldecross. “Mannen en vrouwen zijn niet gelijk in veldrijden, kijk naar startgelden, vergoedingen en prijzengelden.”