Jan De Zutter bij enkele van zijn pastels in galerie Berkenveld. "Ik vertel geen verhaal. Voor mij gaat het om het wonder van het moment."
Volledig scherm
Jan De Zutter bij enkele van zijn pastels in galerie Berkenveld. "Ik vertel geen verhaal. Voor mij gaat het om het wonder van het moment." © Klaas De Scheirder

Hoe de lockdown en pastels het leven van Jan De Zutter veranderden: “Ik zoek het wonder van het moment”

Antwerpen/WilrijkKunst kan de wereld redden, maar redt ook de mens. Vraag het maar aan Jan De Zutter. Zeker zijn we nooit, maar de kans is reëel dat je zeer gelukkig wordt van zijn tentoonstelling ‘The Lockdown Pastels’ in de Wilrijkse galerie Berkenveld van Koen Vervliet. Kijken naar zijn impressies van de zee, de golven en de wolken doet je de tijd vergeten.

  1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
    Aangeboden door Alides

    Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

    Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.