Sfeerbeeld van Tomorrowland 2019.
Volledig scherm
Sfeerbeeld van Tomorrowland 2019. © Joel Hoylaerts / Photo News

“Het was een domme fout, de eerste en de laatste keer”: eerste lading Tomorrowland-dealers staat terecht op themazitting

Van de 61 dealers die de politie op Tomorrowland heeft betrapt, zijn er vrijdag negentien voor de rechtbank moeten komen. Ze riskeren tot 30 maanden cel en boetes tot 24.000 euro. “Het was een domme fout, de eerste en de laatste keer”, verdedigde een 21-jarige student uit het Nederlandse Maastricht zich. 

2 reacties

 • rik van dijck

  2 jaar geleden
  Kunnen die niet gewoon plezier maken zonder die rotzooi ???
 • Victor Munster

  2 jaar geleden
  't Was maar voor de leut is blijkbaar de favoriete vedediging. Voor de centen klinkt niet zo goed hé. Legaliseren, reglementeren en taxeren; dan verdient de staat er nog iets aan.
 1. Beerschot en Jan Van den Bergh hopen zondag kers op de taart te zetten: “Wie Club, Anderlecht en Genk kan kloppen, is ook niet kansloos tegen Standard”
  voetbal 1A

  Beerschot en Jan Van den Bergh hopen zondag kers op de taart te zetten: “Wie Club, Anderlecht en Genk kan kloppen, is ook niet kansloos tegen Standard”

  Tegen Oostende moest Jan Van den Bergh in de slotfase het veld verlaten met wat kleine averij, maar bij Beerschot hoopt men de 26-jarige verdediger toch te kunnen klaarstomen voor de ‘seizoensfinale’ van zondag op Standard. “Na Oostende was de ontgoocheling groot, maar we geloven dat we op Sclessin alsnog Play-off 2 kunnen veilig stellen”, aldus Van den Bergh.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken