De ambassadeurs van Black and Gold zakten gisterenavond af naar het openingsfeest van de winkel. We zagen onder andere influencer Lotte Feyen, 'Pink Ambition'-ster Jill De Greef en 'Temptation Island'-icoon Fabrizio Tzinaridis.
Volledig scherm
De ambassadeurs van Black and Gold zakten gisterenavond af naar het openingsfeest van de winkel. We zagen onder andere influencer Lotte Feyen, 'Pink Ambition'-ster Jill De Greef en 'Temptation Island'-icoon Fabrizio Tzinaridis. © Tom Van Tricht

“Het is eens iets anders dan het paard van Ralph Lauren”: Black and Gold kondigt officiële opening aan met feest in de Kammestraat

AntwerpenZe verdelen hun kleding al in meer dan 200 winkels in Europa, maar vandaag nestelt de eerste winkel van kledingmerk Black and Gold zich in het hart van De Wilde Zee. Om dit te vieren, werd de zaak op de Kammestraat 44 gisterenavond omgetoverd tot een minifestival: “Jongeren hebben na corona nood aan een echte winkelbeleving.”

 1. Waarom Kanye West zo zot is van Antwerpen: "Dit zal duizenden toeristen naar hier lokken”
  PREMIUM
  Antwerpen/Wijnegem

  Waarom Kanye West zo zot is van Antwerpen: "Dit zal duizenden toeristen naar hier lokken”

  Hij heeft optrekjes in New York, Bel Air, Beverly Hills en... Wijnegem. Met de aankoop van zijn nieuwe luxeloft lijkt het erop dat rapfenomeen Kanye West (44) maar niet van Antwerpen - en haar randgemeenten- kan wegblijven. En dat is goed nieuws voor onze stad: “Toen Lady Gaga in 2010 gefotografeerd werd in het Museum voor Schone Kunsten, bezochten modetoeristen Antwerpen bij de vleet.”
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.