Kamal Kharmach groeide op in Borgerhout en kent de stad uit zijn duimpje. Ontdek hier waar je de meeste kans hebt om hem op een vrije dag aan te treffen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamal Kharmach groeide op in Borgerhout en kent de stad uit zijn duimpje. Ontdek hier waar je de meeste kans hebt om hem op een vrije dag aan te treffen. © Joel Hoylaerts / Photo News

Het Antwerpen van Kamal Kharmach: “Het leven moet tegenwoordig precies zo snel gaan. Je vervelen in een park is toch ook oké?”

AntwerpenHij gooit hoge ogen in het nieuwe programma BV-darts, verzorgt de eindejaarsconference en geeft in tussentijd les aan studenten Bedrijfseconomie op KDG Hogeschool. Kamal Kharmach (30) is al jaren niet meer van het scherm - en de Antwerpse binnenstad- weg te slaan. Zijn levenslust dankt de comedian grotendeels aan zijn jeugd in ‘het ruige’ Borgerhout, waar hij kwajongenstreken uithaalde en inspiratie ophaalde. Welkom in het Antwerpen van Kamal Kharmach. 

  1. 625.000 euro voor Antwerps alzheimeronderzoek
    Antwerpen

    625.000 euro voor Antwerps alzheimer­on­der­zoek

    Drie Antwerpse onderzoekers krijgen een aanzienlijk bedrag van de Stichting Alzheimer Onderzoek. Kristel Sleegers, Renzo Mancuso en Wouter De Coster verdelen maar liefst 625.000 euro onder elkaar en kunnen het huidige alzheimeronderzoek zo een extra boost geven. Mancuso’s onderzoeksvoorstel rond immuuncellen van de hersenen die een grote invloed op de ziekte van Alzheimer hebben, wordt bovendien bekroond met een Young Researcher Award.