De leerlingen van Burchtse Weel trainen nog een laatste keer voor de 10 Miles.
Volledig scherm
De leerlingen van Burchtse Weel trainen nog een laatste keer voor de 10 Miles. © Klaas De Scheirder

Helemaal klaar voor Ten Miles: leerlingen buitengewoon onderwijs houden laatste training

Ook de leerlingen van het buitengewoon onderwijs Burchtse Weel op Linkeroever nemen op 28 april deel aan de 10 Miles. De jongens en meisjes trainden gisteren nog een laatste keer. Schepen van Onderwijs Jinnih Beels (sp.a) supporterde aan de zijlijn.

0 reacties

 1. Na kritiek over ‘dure en onbetrouwbare’ fietsbrug over Schelde: Fietsersbond en mobiliteitsexpert pleiten voor kabelbaan
  PREMIUM
  Antwerpen

  Na kritiek over ‘dure en onbetrouw­ba­re’ fietsbrug over Schelde: Fietsers­bond en mobili­teits­ex­pert pleiten voor kabelbaan

  De piste van een kabelbaan over de Schelde in Antwerpen moet deftig onderzocht worden. Dat vinden zowel de Fietsersbond als mobiliteitsexpert Dirk Lauwers (UAntwerpen). Eind vorig jaar bereikten de stad Antwerpen en Vlaanderen een akkoord over de bouw van een hefbrug voor voetgangers en fietsers tegen 2024. Maar die keuze botst op felle kritiek.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"