Bouw&Reno start zaterdag in Antwerp Expo.
Volledig scherm
Bouw&Reno start zaterdag in Antwerp Expo. © Mats Govaerts

Hele week lang bouw- en renovatiebeurs in Antwerp Expo: “Een beurs wordt niet als ‘evenement’ gezien en kan dus perfect doorgaan volgens de huidige maatregelen”

ANTWERPENDe negentiende editie is het alweer van ‘Bouw&Reno’ die zaterdag start in Antwerp Expo. Een honderdzeventigtal standhouders uit de sector zullen bezoekers een hele week lang verwelkomen en hun wegwijs maken in de nieuwe bouw- en renovatietechnieken.

  1. Heb je thuis geen concentratie? Ontdek hier 7 unieke studieplekken in Antwerpen: van Brouwerij De Koninck tot Space Post X
    PREMIUM
    Antwerpen

    Heb je thuis geen concentra­tie? Ontdek hier 7 unieke studieplek­ken in Antwerpen: van Brouwerij De Koninck tot Space Post X

    De zomervakantie is in zicht, maar eerst moeten studenten nog een aantal examens afleggen. Met de blok die voor de deur staat zoeken vele studenten een geschikte plek om alle leerstof te verwerken. Loop je op kot de muren op en is je slaapkamer met je kleine bureautje geen optie? Dan hoef je nog niet te panikeren. Wij zochten uit waar je in Antwerpen samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Van Brouwerij De Koninck in Antwerpen tot Space Post X in Berchem. Hier blok je voor die goede cijfers.