Maar een fractie van de ingezamelde spullen op de Bosuil.
Volledig scherm
Maar een fractie van de ingezamelde spullen op de Bosuil. © rv

Harde kern Antwerp stuurt twaalf trucks ingezamelde spullen naar rampgebieden

ANTWERPENTwaalf trucks. Zo veel spullen heeft de harde kern van Royal Antwerp FC ingezameld voor de slachtoffers van de overstromingen in het oosten van ons land. De verzamelde kledij, voeding, water, luiers, dekens en andere nuttige voorwerpen gingen dit weekend allemaal richting Luik.

 1. Stad knipt tijdelijk in openingsuren stedelijke kinderopvang: personeelstekort is te nijpend
  Antwerpen

  Stad knipt tijdelijk in openings­uren stedelijke kinderop­vang: personeels­te­kort is te nijpend

  De stedelijke kinderopvangverblijven in Antwerpen beperken vanaf maandag 20 september hun openingsuren. Normaal liggen die tussen 7 en 18 uur. Dat wordt 8 tot 17 uur, voor een vijftal weken “Er zijn door ziekte of quarantaine te veel kindbegeleiders afwezig”, zegt bevoegd schepen Nabilla Ait Daoud (N-VA). “Met de ouders die er nu niet meer geraken, zoeken we een oplossing.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.