Het vorige kerstconcert in de Handelsbeurs.
Volledig scherm
Het vorige kerstconcert in de Handelsbeurs. © Handelsbeurs

Handelsbeurs goes classic: kerstconcert laat bezoekers zelf uit volle borst meezingen

ANTWERPENVoor de tweede keer organiseert de Antwerpse Handelsbeurs een klassiek kerstconcert. Het collectief CASCO Phil brengt de mooiste kerstklassiekers van Bach en Mozart tot Tchaikovsky. Aan het eind van het concert wordt er collectief gezongen met radiostem Kurt Van Eeghem.

 1. Antwerps vaccinatiecentrum houdt halt in Schoten voor boosterprikken en kindervaccins
  Schoten

  Antwerps vaccinatie­cen­trum houdt halt in Schoten voor booster­prik­ken en kindervac­cins

  Schotenaren krijgen hun coronaprik in het Antwerps vaccinatiecentrum VacCovid. Het mobiele vaccinatiedorp maakt weer een stop in de sporthal De Zeurt op de Eksterdreef in Schoten. Er worden zowel boosterprikken als vaccins voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar gezet op woensdag 26 januari en woensdag 16 februari tussen 12 en 17 uur. Als je een uitnodiging hebt, kan je via de website van VacCovid of telefonisch op het nummer 03 435 95 55 een afspraak maken voor een prik in De Zeurt. Wanneer je belt, moet je expliciet vermelden dat je een afspraak in Schoten wil maken.
 1. Massale ‘njet’ van buurt mist effect niet: uitbater Antwerp Airport trekt aanvraag “eeuwigdurende vergunning” weer in
  Antwerpen

  Massale ‘njet’ van buurt mist effect niet: uitbater Antwerp Airport trekt aanvraag “eeuwigdu­ren­de vergunning” weer in

  Na massaal protest – er werden ruim 2.600 bezwaarschriften ingediend – heeft de uitbater van Antwerp Airport de aanvraag voor een “eeuwigdurende omgevingsvergunning” weer ingetrokken. Er wordt nu werk gemaakt van een volledig nieuwe vergunningsaanvraag, die ditmaal wél beperkt is in tijd. Alleen zo kan de luchthaven ook na de zomer van 2024 openblijven.
 2. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?