Kennedytunnel. (Illustratiebeeld)
Volledig scherm
Kennedytunnel. (Illustratiebeeld) © Photo News

Grote verkeershinder door afsluiting Kennedytunnel richting Nederland komend weekend

AntwerpenHet Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt voor zware verkeershinder komend weekend in de omgeving van de Kennedytunnel. Door werkzaamheden zal de tunnel van vrijdagavond 2 december tot maandagochtend 5 december volledig afgesloten worden in de richting van Nederland, zo meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Ruzie met rapper op TikTok loopt uit de hand: “20.000 euro voor wie Para Turk aanvalt”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ruzie met rapper op TikTok loopt uit de hand: “20.000 euro voor wie Para Turk aanvalt”

  De aanval op Ibrahim A., beter bekend als rapper Para Turk, is het gevolg van een uit de hand gelopen ruzie op TikTok. Dinsdagavond vielen vijf mannen de woning van Para Turk aan het Stuivenbergplein binnen. “Het was tien tegen één.” Deze week werd in een online filmpje 20.000 euro geboden om Para Turk aan te vallen. Ook vandaag wordt de ruzie verdergezet op sociale media.
 3. Gruwelijke vergissing: drugsmaffia ontvoert onschuldige buurman, die pas na flinke marteling weer wordt vrijgelaten
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoboken

  Gruwelijke vergissing: drugsmaf­fia ontvoert onschuldi­ge buurman, die pas na flinke marteling weer wordt vrijgela­ten

  Een half uitgeklede man krijgt een stevig pak slaag en wordt gefilmd door drugscriminelen. Ze sturen de dreigvideo’s door naar D.O. – haar vriend is al enkele weken een target in het milieu. “Betaal ons de drugs terug!”, luidt de boodschap. Alleen... de hevig bibberende man op de video is niet haar vriend. Reconstructie van een vreselijke vergissing waarvan de onderbuur van B.S. uit Wilrijk de dupe werd.