Een Covid Safe Ticket wordt gescand aan de inkom van een feestje.
Volledig scherm
Een Covid Safe Ticket wordt gescand aan de inkom van een feestje. © BELGA

Grote Coronastudie: meerderheid is voorstander van ruimer gebruik Covid Safe Ticket

AntwerpenAls het van de – gevaccineerde – deelnemers van de Grote Coronastudie afhangt, mag het Covid Safe Ticket de komende maanden een nog belangrijkere rol gaan spelen, zeker in de vrijetijdssector. Slechts één op vijf gelooft dat de wereld weer zoals vroeger wordt. Dat (en meer) blijkt uit de 43e ronde van de Grote Coronastudie.

  1. City Pirates krijgt koekje van eigen deeg en geeft nu zelf marge van twee goals weg tegen Turnhout (2-4): “En toch kan ik de groep weinig verwijten”
    voetbal 2NB

    City Pirates krijgt koekje van eigen deeg en geeft nu zelf marge van twee goals weg tegen Turnhout (2-4): “En toch kan ik de groep weinig verwijten”

    Begin januari boog City Pirates op bezoek bij Turnhout een 3-1-achterstand om in een 3-4-zege, maar zaterdagavond kreeg het een koekje van eigen deeg. De piraten liepen tot 2-0 uit en hadden controle over de wedstrijd, maar de aansluitingstreffer vlak voor rust gaf Turnhout opnieuw hoop. Gesterkt door de trainerswissel eerder deze week gingen de bezoekers onder leiding van Mike Mossel na rust nog helemaal over City Pirates, dat nalaat om een degradatieconcurrent verder terug te slaan. 2-4 was de eindstand.