Seppe Nobels focust zich nu op de Instroom.Academy in Antwerpen. Vluchtelingen volgen er een culinair traject.
Volledig scherm
Seppe Nobels focust zich nu op de Instroom.Academy in Antwerpen. Vluchtelingen volgen er een culinair traject. © Klaas De Scheirder

Groentechef Seppe Nobels nu ook aan de top in Nederland: eerste Belg die ‘Het Gouden Kookboek’ wint

AntwerpenAntwerps groentechef Seppe Nobels heeft in Nederland als eerste Belg ooit ‘Het Gouden Kookboek’ gewonnen. Die jaarlijkse prijs staat hoog aangeschreven bij onze noorderburen. Nobels haalde het met ‘Een Kookboek’, dat liefst 450 gerechten bundelt. “Het is fijn om nu in alle Nederlandse boekhandels te liggen.”

 1. In Het Steen kan je je juweel laten schatten tijdens mini-expo over diamant
  Antwerpen

  In Het Steen kan je je juweel laten schatten tijdens mini-expo over diamant

  Stad Antwerpen, museum DIVA en het Antwerp World Diamond Centre (AWDC) zetten dit weekend, op zaterdag 11 en zondag 12 februari, de Antwerpse diamantsector in de kijker in Het Steen. Samen organiseren ze een mini-expo, gewijd aan de rijke diamantgeschiedenis van de stad, aangevuld met demonstraties en toelichtingen van een juweelschatter en een diamantslijper. Iedereen is welkom om een juweel te laten schatten door een professional of om de wereld van diamant beter te leren kennen.
 2. Natte Pootjes organiseert inzamelactie voor dieren in Turkije en Syrië
  Nijlen/Antwerpen

  Natte Pootjes organi­seert inzamelac­tie voor dieren in Turkije en Syrië

  Natte Pootjes, een organisatie opgericht door Nijlens ex-parlementslid en dierenliefhebber Minneke De Ridder, Greet Weyns van de Doggyshop in Boechout en Kimberly Swiggers van het zwerfkatten-project Lint, is een inzamelingsactie gestart voor de getroffen dieren bij de zware aardbeving in Turkije en Syrië. “Uiteraard begrijpen we dat humanitaire hulp nu prioritair is, maar ook de dieren mogen niet vergeten worden”, aldus De Ridder.