Pepinster, de iconische beelden van de overstromingen.
Volledig scherm
Pepinster, de iconische beelden van de overstromingen. © Joel Hoylaerts / Photo News

Groen Antwerpen schenkt 2.500 euro aan slachtoffers watersnood

AntwerpenGroen Antwerpen heeft een benefiet gehouden voor de slachtoffers van de watersnood in Luik, Namen, Limburg en Vlaams-Brabant. Iedereen die wilde kon iets drinken, een hapje eten en een plaatje aanvragen. De avond bracht 1.894,85 euro op. Groen Antwerpen verhoogde de opbrengst tot 2.500 euro en stortte het bedrag integraal naar het Belgische Rode Kruis.

 1. Drugsdealer gooit doosje met cocaïne op speelplaats van kleuterschool tijdens vluchtpoging: de bolletjes werden bijna uitgedeeld als snoepjes
  Antwerpen

  Drugsdea­ler gooit doosje met cocaïne op speel­plaats van kleuter­school tijdens vluchtpo­ging: de bolletjes werden bijna uitgedeeld als snoepjes

  De Antwerpse politie heeft tijdens toezicht op het Kielplein een vermoedelijke drugsdealer aangehouden. De man vluchtte weg toen de agenten hem wilden controleren. Onderweg ontdeed hij zich bovendien van een doosje vol bolletjes cocaïne door het doosje weg te gooien op de speelplaats van een nabijgelegen kleuterschool. Een van de kleuters wilde de bolletjes al uitdelen als snoepjes, maar dat kon gelukkig verhinderd worden.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.