De Rainbow Warrior in Australië.
Volledig scherm
De Rainbow Warrior in Australië. © Jeff Tan / Greenpeace

Greenpeace verwacht 8.000 bezoekers op 'open-boat'-weekends Oostende en Antwerpen

De Rainbow Warrior, het bekende zeilschip van de milieuorganisatie Greenpeace, komt op 27 september voor het eerst naar België. Geïnteresseerden konden zich inschrijven om het schip te gaan bezoeken in de havens van Oostende en Antwerpen. Greenpeace verwacht in totaal ongeveer 8.000 bezoekers

 1. UITGETEST. Onze redactie bestelt bij 15 Antwerpse frietkoten voor Week van de Friet: “Extra punten voor uitbater die luidkeels Jimmy Frey meezingt”
  PREMIUM
  Antwerpen

  UITGETEST. Onze redactie bestelt bij 15 Antwerpse frietkoten voor Week van de Friet: “Extra punten voor uitbater die luidkeels Jimmy Frey meezingt”

  De Vlaming en zijn frietkot: het is en blijft een onafscheidelijk duo. Om ons gouden culinair erfgoed in de schijnwerper te zetten, vindt daarom jaarlijks de Week van de Friet plaats. De 21e editie van de week die onze frietkotcultuur eert, loopt dit jaar van 30 november tot zondag 6 december. U hebt dus nog één weekend om u helemaal te laten gaan, en we helpen u graag de juiste keuze te maken. Het allerbeste frietkot van Antwerpen? Wij testten (niet geheel tegen onze zin) vijftien Antwerpse frituren uit.
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto