Wouter Frans en Jennifer Menten in de burelen van JEM Productions.
Volledig scherm
Wouter Frans en Jennifer Menten in de burelen van JEM Productions. © JEM Productions:

Gratis webshop in ruil voor kaasschotel: Antwerps marketingbureau steunt lokale handelaars met opvallend initiatief

Het Antwerps onlinemarketingbureau JEM Productions wil tijdens de coronacrisis een boost aanbieden om Belgisch te kopen. Daarom bedacht het de actie om een webshop te ruilen tegen een product of dienst die de ondernemer verkoopt of levert. De lokale handelaar mag zelf bepalen tegen wat ze de webshop willen ruilen: een kaasschotel, een boeket bloemen of een goochelshow.

 1. Mo Messoudi wordt assistent van Jonas De Roeck bij Westerlo: “Kom terecht in ambitieuze club waar ik veel kan leren”
  Voetbal 1B

  Mo Messoudi wordt assistent van Jonas De Roeck bij Westerlo: “Kom terecht in ambitieuze club waar ik veel kan leren”

  Er moeten nog wat punten en komma’s worden gezet in het contract, maar het staat voor 99 procent vast dat Mo Messoudi (37) de technische staf van VC Westerlo zal verruimen. Messoudi wordt in het Kuipje assistent van hoofdcoach Jonas De Roeck, met wie hij nog een jaar samen speelde bij Beerschot. “Westerlo is ambitieus en van Jonas ga ik zeker een en ander kunnen opsteken”, aldus Messoudi.
 2. Vader riskeert 12 jaar cel voor misbruik van vier kinderen, moeder 6 maanden voor schuldig verzuim
  Antwerpen

  Vader riskeert 12 jaar cel voor misbruik van vier kinderen, moeder 6 maanden voor schuldig verzuim

  Het openbaar ministerie heeft twaalf jaar cel en tien jaar terbeschikkingstelling gevorderd voor de 49-jarige vader Gogita N. uit Antwerpen die vier van zijn vijf kinderen seksueel misbruikt zou hebben. De man ontkent dat echter met klem. De 38-jarige moeder staat mee terecht voor schuldig verzuim. Zij zou al twee jaar voor de aangifte op de hoogte zijn geweest. Voor haar werd zes maanden cel geëist.