Graanmarkt 13 lanceert nieuw concept '123' in 'MoMu Café by Graanmarkt 13'
Volledig scherm
Graanmarkt 13 lanceert nieuw concept '123' in 'MoMu Café by Graanmarkt 13' © heikki verdurme

Graanmarkt 13 lanceert nieuw buffet- en take-awayconcept '123' in vernieuwde ModeMuseum

AntwerpenDe langverwachte heropening van het MoMu - ModeMuseum Antwerpen in de Nationalestraat is meteen ook de start van ‘MoMu Café by Graanmarkt 13’, waar je - in buffetvorm - gezonde maaltijden van de hand van de chefs van Graanmarkt 13 kunt proeven. Die maaltijden kan je ook als takeaway nuttigen. Op 4 september staat de heropening van het MoMu en van het museumcafé op de planning.

 1. Seppe Nobels stopt als chef-kok bij Graanmarkt 13: "In het leven moet je durven springen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Seppe Nobels stopt als chef-kok bij Graanmarkt 13: "In het leven moet je durven springen”

  Na 13 jaar neemt chef-kok Seppe Nobels (38) afscheid van restaurant Graanmarkt 13. Hij sleepte in januari nog de allereerste groene Michelinster in de wacht voor zijn groentegerechten, maar wil zich nu focussen op zijn gezin, zijn domein La Chapelle in Wallonië en het project Instroom, waarbij hij kookt met vluchtelingen. “Ik heb 13 jaar gevochten voor een heel mooi restaurant dat tegen de standaardgastronomie inging, maar nu is het tijd om verder te kijken”, aldus de chef.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.