Photonews/Belga
Volledig scherm
© Photonews/Belga

Gouverneur Berx over volle Sportpaleizen: “Bezoekers moeten nadenken of ze nog wel naar een event willen en organisatoren of het nog wel kan plaatsvinden”

ANTWERPEN“Ik denk dat ik in het Sportpaleis ga opereren.” Een veelzeggende tweet van handchirurg Ilse Degreef van UZ Leuven. Dat de IC-bedden in ziekenhuizen straks volledig vol liggen maar dat de Sportpaleizen van deze wereld wel gewoon kunnen vollopen — 51.000 man komend weekend — kan op weinig begrip rekenen in de zorgsector. Antwerps gouverneur Cathy Berx reageert: “Ik hoop dat mensen met dit in het achterhoofd goed nadenken of ze nog wel naar een evenement willen gaan.”

  1. Studio 100-CEO over kritiek op zittende Rewind Party: “Mijn hart breekt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze concerten even fantastisch zullen zijn”
    Muziek

    Studio 100-CEO over kritiek op zittende Rewind Party: “Mijn hart breekt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze concerten even fantas­tisch zullen zijn”

    “We willen dansen en niet zitten, want wij hebben tickets gekocht voor een fuif.” Meer dan drieduizend tickethouders van de Rewind Party’s hebben al een petitie ondertekend, in de hoop dat Studio 100 de concerten dit weekend in het Sportpaleis uitstelt. “Maar dat gaan we niet doen”, reageert CEO Anja Van Mensel. “We begrijpen de teleurstelling, maar zo’n productie last minute verplaatsen lukt planningsgewijs niet. De show wordt al zittend niet minder goed, hé. Integendeel.”