Ivan I. bouwde in een mum van tijd 40.000 euro aan gokschulden op.
Volledig scherm
Ivan I. bouwde in een mum van tijd 40.000 euro aan gokschulden op. © rr

Gokverslaafde maakt valse pv's: zijn ouders storten 40.000 euro aan boetes... op zijn rekening

De 20-jarige I.I. uit Antwerpen heeft zijn ouders 40.000 euro afgetroggeld om gokschulden te betalen. Hij knutselde zelf processen-verbaal in elkaar, zogezegd om minnelijke schikkingen aan het Antwerpse parket af te lossen. Zijn ouders stortten geld, maar het rekeningnummer op het pv was niet van het Ontvangstkantoor van Penale Boeten, maar van hun zoon.

0 reacties

 1. Komiek Arnout Van den Bossche stelt nieuwe Monopoly ‘met funfactor’ voor in Antwerpen
  Antwerpen

  Komiek Arnout Van den Bossche stelt nieuwe Monopoly ‘met funfactor’ voor in Antwerpen

  In de coworking space Winkelhaak achter het Centraal-Station werd vandaag de nieuwe bedrijfseditie van Monopoly voorgesteld. In de limited edition van ‘Monopoly@Work’ probeert de speler geen straten maar bedrijfsafdelingen te verzamelen. Geen gepaster boegbeeld dan Arnout van Den Bossche, die met zijn uitverkochte zaalshow ‘Burn-out voor Beginners’ het bedrijfsleven eerder al onder de humoristische loep nam.
 2. Draait overname van meer dan duizend serviceflats door Zorgbedrijf Antwerpen op financiële pil uit voor eigenaars? “We zoeken samen met Zorg & Gezondheid deugdelijke oplossing”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Draait overname van meer dan duizend service­flats door Zorgbe­drijf Antwerpen op financiële pil uit voor eigenaars? “We zoeken samen met Zorg & Gezondheid deugdelij­ke oplossing”

  De erkenning van een 21-tal sites met 1.100 serviceflats van het Zorgbedrijf Antwerpen staat op de helling. Dat zou de eigenaars door het mislopen van een BTW-korting in het slechtste geval veel geld kunnen kosten. Alles draait om de overname van drie private vzw’s én de oprichting van een nieuwe vzw. Wettelijk mag het Zorgbedrijf dat niet. Er lopen nu gesprekken met het Agentschap Zorg & Gezondheid om een uitweg te vinden.
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.