De Wever wil het proefproject voor het eerst uitrollen in de nog volop in ontwikkeling zijnde Cadixwijk.
Volledig scherm
De Wever wil het proefproject voor het eerst uitrollen in de nog volop in ontwikkeling zijnde Cadixwijk. © Klaas De Scheirder

"Gezin bezit woning, stad de grond"

ANTWERPENEen op de vijf jonge gezinnen verlaat na vijf jaar de stad. Om de 'welvaartsvlucht' te stoppen, lanceert N-VA een nieuw woonmodel in de Cadixwijk. "Als mensen de bakstenen kopen, maar niet de grond, wordt wonen 30% goedkoper."

  1. Parkeerapps worden populairder, maar soms loopt het fout: “Parkeersessie bleef gewoon drie weken doorlopen, hoewel ik slechts drie uur in Antwerpse parking had gestaan”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Parkeer­apps worden populair­der, maar soms loopt het fout: “Parkeer­ses­sie bleef gewoon drie weken doorlopen, hoewel ik slechts drie uur in Antwerpse parking had gestaan”

    Ondergronds parkeren via nummerplaatherkenning en de betaalapp 4411 kan onaangename verrassingen brengen. Dirk Martens (Berchem) belandde de voorbije drie weken in een kafkaïaans pingpongspel tussen 4411 (Be-Mobile) en Q-Park, uitbater van parking Steendok op het Zuid. Daar stond hij op 8 september iets meer dan drie uur geparkeerd. “Mijn parkeersessie bleef nadien doorlopen.” Finaal was er dan toch een happy end.