Tijdens de nacht van maandag op dinsdag werd een gevel op de Frans Beirenslaan in Borsbeek beschoten.
Volledig scherm
Tijdens de nacht van maandag op dinsdag werd een gevel op de Frans Beirenslaan in Borsbeek beschoten. © PLA

Gevel in Borsbeek onder vuur genomen

Antwerpen/BorsbeekAfgelopen nacht rond 4.30 uur  is een gevel beschoten op de Frans Beirenslaan in Borsbeek. Dat bevestigt het Antwerpse parket. De politie is ter plaatse voor een sporenonderzoek. Er zouden vier schoten zijn gelost.

  1. AUTOSNELWEGVERHALEN. Antoine Denert bezette vijfendertig jaar geleden E17: “Ik heb nadien nog klacht ingediend omdat er nooit bouwvergunning is afgeleverd”
    PREMIUM
    Kruibeke

    AUTOSNEL­WEG­VER­HA­LEN. Antoine Denert bezette vijfender­tig jaar geleden E17: “Ik heb nadien nog klacht ingediend omdat er nooit bouwvergun­ning is afgeleverd”

    Toen 53 jaar geleden de E17 werd aangelegd in Kruibeke, vermoedde geen enkele inwoner dat de snelweg het dorp zoveel naamsbekendheid zou opleveren. Zowat elke dag deelt de radio ons mee dat het aanschuiven is vanaf Kruibeke. Voormalig burgemeester Antoine Denert (76) heeft een bijzondere band met de E17. Hij was erbij toen die werd aangelegd, bezette hem zelfs in de jaren tachtig en schoot nadien met zijn E-team gestrande chauffeurs te hulp in de file. “De snelweg is zowel een zegen als een vloek geweest voor Kruibeke”, vat hij vandaag samen.