Aan Rietschoorvelden werd opnieuw de gevel beklad met onder meer het woord 'coke'. In de omgeving werden die verdachten opgepakt en werd er een mogelijk explosief aangetroffen in een wagen.
Volledig scherm
Aan Rietschoorvelden werd opnieuw de gevel beklad met onder meer het woord 'coke'. In de omgeving werden die verdachten opgepakt en werd er een mogelijk explosief aangetroffen in een wagen. © Marc De Roeck

Gevel beklad met enkele woorden waaronder ‘coke’, drie verdachten opgepakt en mogelijk explosieven gevonden in Merksem

MerksemHet was vrijdagnacht opnieuw prijs aan de woning van Gianni en Giorgi F aan de Rietschoorvelden in Merksem. Nadat er eerder deze week een vuurwerkbom in de voortuin belandde, werd deze keer de gevel beklad met rode verf. De boodschap is niet helemaal duidelijk, maar het laatste woord lijkt op ‘coke’. In de onmiddellijke omgeving heeft het SRT-team van de politie drie verdachten kunnen arresteren. Onder een wagen werd een explosief aangetroffen. Dat is later door Dovo op een veilige plaats tot ontploffing is gebracht.

  1. KIJK. Oplichters saboteren auto om hem goedkoop te kunnen kopen: “Er is iets mis met uw motor, we bieden de helft”
    Wommelgem

    KIJK. Oplichters saboteren auto om hem goedkoop te kunnen kopen: “Er is iets mis met uw motor, we bieden de helft”

    De 40-jarige Pieter Goossens is afgelopen dinsdag het slachtoffer geworden van twee oplichters die geïnteresseerd waren in zijn auto. Het duo wilde de wagen, die te koop stond, komen inspecteren, maar toen ze eenmaal ter plaatse waren, probeerden ze zijn voertuig op slinkse wijze te saboteren. Zo hoopten ze Pieter ervan te kunnen overtuigen zijn ‘kapotte’ wagen goedkoop van de hand te doen. “Gelukkig ben ik hobbyist en weet ik iets van auto’s.”