Sohaib werkte als vrijwilliger in de Blikfabriek en herstelde gratis fietsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sohaib werkte als vrijwilliger in de Blikfabriek en herstelde gratis fietsen. © rv/marc de roeck

Gevangenisdirectie over autistische jongeman in isoleercel: “Hebben voorlopig geen betere oplossing”

AntwerpenHet Gevangeniswezen reageert op de berichten dat een jongeman met een mentale beperking al drie weken in een isoleercel zit. “Dit is geen juiste omgeving voor iemand met een mentale beperking, maar voorlopig is er geen andere oplossing. We moeten de jongeman ook tegen zichzelf beschermen”, zegt Kathleen Van de Vijver van het Gevangeniswezen. 

 1. Cocktails sippen en genieten van heerlijke tapa’s: in deze 7 hippe zomerbars in de regio Antwerpen geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Cocktails sippen en genieten van heerlijke tapa’s: in deze 7 hippe zomerbars in de regio Antwerpen geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wij gingen voor jou op zoek naar de hipste en leukste zomerbars in de regio Antwerpen. Van Bar Bernaar in Hemiksem tot Bar Noord in Antwerpen. Op deze gezellige plekjes is het heerlijk vertoeven tijdens deze hitte.
 2. Tienkoppig Beerschot trekt nipte zege over de streep tegen SK Beveren: “Vanhamel heeft ons gered”

  Tienkoppig Beerschot trekt nipte zege over de streep tegen SK Beveren: “Vanhamel heeft ons gered”

  Beerschot heeft z’n start niet gemist. Tegen SK Beveren kwam het al vroeg in de tweede helft met tien man te staan, maar hield het een 1-0 voorsprong vast. De lucky goal van Matthys bleek het verschil, al was Beerschot met elf man de sterkste ploeg. Beveren-Coach Wim De Decker moest rekenen op een experimenteel middenveld en gaf grif toe dat het zaterdagmiddag niet goed genoeg was.
 1. Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt
  PREMIUM
  ANTWERP PRIDE

  Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt

  Het visitekaartje van elke pride is uiteraard de parade en dat is in Antwerpen niet anders. Toch zet Antwerp Pride voor deze jubileumeditie meer dan ooit in op een erg breed geprogrammeerd, meerdaags zomerfestival. Er valt de komende dagen dus veel meer te beleven dan enkel de kleurrijke stoet en het United Love Festival op de Zuiderkaaien dat daar op volgt. Ontdek hier acht tips voor een geslaagde Antwerp Pride 2022.