De nieuwe camerabeelden waarop Hodei te zien is.
Volledig scherm
De nieuwe camerabeelden waarop Hodei te zien is. © kos

Getuigen zagen Hodei aan Koolkaai

ANTWERPENNieuwe beelden en getuigenissen van drie vrienden die Hodei Egiluz Diaz voor het laatst zagen in de nacht van zijn verdwijning, kunnen een doorbraak in het onderzoek naar de verdwenen Bask betekenen. De getuigen kwamen de jongeman tegen aan de Koolkaai.

  1. Robotland, waar je een hoovercraft leert besturen en een robot je drankje maakt: “Een park als dit vind je nergens anders”
    PREMIUM
    Essen

    Robotland, waar je een hoover­craft leert besturen en een robot je drankje maakt: “Een park als dit vind je nergens anders”

    Luc Van Thillo (51) kijkt vol spanning uit naar het einde van de maand, want dan opent ‘zijn’ Robotland in voormalige douaneloods in Essen. Het dorp waar hij geboren en getogen is. Voor de Vlaamse ondernemer, gebeten door alles wat met transport en technologie te maken heeft, is het een beetje een droom die in vervulling gaat. “Als ik als kind naar de Efteling ging en daar popjes zag bewegen, probeerde ik dat thuis na te maken”, knipoogt de ondernemer. De opening van 31 oktober is wel twijfelachtig door de nieuwe maatregelen.