Onze reporter trok naar Speakeasy 1833 in Antwerpen om er de nieuwe Duvel Distilled van 150 euro per fles te proeven. Samen met de andere gasten maakt ze er de balans op: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky."  Speciaal voor de 150ste verjaardag is het distillaat gelimiteerd gebotteld in een fles in de vorm van een omgekeerd Duvel glas.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze reporter trok naar Speakeasy 1833 in Antwerpen om er de nieuwe Duvel Distilled van 150 euro per fles te proeven. Samen met de andere gasten maakt ze er de balans op: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky." Speciaal voor de 150ste verjaardag is het distillaat gelimiteerd gebotteld in een fles in de vorm van een omgekeerd Duvel glas. © Felix Rabou

GETEST. Onze reporter proeft Duvel Distilled, een nieuw distillaat van 150 euro met slechts 5.500 exemplaren in ons land: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky”

AntwerpenVolgende week lanceert Duvel Moortgat zijn nieuwe distillaat ‘Duvel Distilled’, een whisky-achtige sterke drank met een alcoholpercentage van 40%. Wij kregen samen met komiek Amelie Albrecht (28) een voorproefje van het collectors item - met een prijskaartje van 150 euro - in de nieuwe underground Speakeasy in Antwerpen: “Zacht, straf en toegankelijk. Drinkbaar dus.”

  1. Het gebouw waar na druggebruikers en wapens nu ook een lijk gevonden werd: “En zeggen dat hier vroeger chique mensen kwamen...”
    PREMIUM
    Deurne

    Het gebouw waar na druggebrui­kers en wapens nu ook een lijk gevonden werd: “En zeggen dat hier vroeger chique mensen kwamen...”

    Druggebruikers, daklozen, verboden wapens en genoeg vuurwerk om het hele gebouw de lucht in te blazen. De kelder van het flatgebouw in Deurne waar vrijdagavond een lijk zonder hoofd of ledematen gevonden werd, stond en staat bekend als een niet zo koosjere plek. “Een vuile buurt”, horen we onomwonden. “En één waar raar volk passeert.”