Advocaat Marc G. blijft in de cel
Volledig scherm
PREMIUM
Advocaat Marc G. blijft in de cel © rr

Geschrapte advocaat die cliënten voor 12 miljoen oplichtte, is opnieuw aan de slag: “Wij zijn al ons geld kwijt, en hij doet verder alsof er niets gebeurd is”

Hij is geschrapt als advocaat nadat hij bijna 100 van zijn cliënten voor meer dan 12 miljoen euro heeft opgelicht, maar toch is de Antwerpse zakenadvocaat Marc G. (59) alweer te boeken voor juridisch advies. Op een jobsite zegt de man “op zoek te zijn naar nieuwe uitdagingen” en prijst hij zichzelf aan als “jurist met meer dan dertig jaar ervaring”. Zijn slachtoffers reageren verbolgen. “Wij zijn al ons geld kwijt, en hij doet gewoon verder alsof er niets gebeurd is.”

6 reacties

 • Rogé Bouwens

  1 jaar geleden
  Dat gastje zal de juiste mensen kennen.Hoeveel politieke graaiers hebben de menen al opgelicht?.En die ook voort ,sommige met goedkeuring van de Vrt die met belastings gelden betaald wordt
 • Jean De Grande

  1 jaar geleden
  Telt alleen voor de gewone werkmens, Tina. Van het moment dat het gevaar bestaat dat een (ex)-politieker zo een zaakje doet worden ze allemaal beschermd. De trado´s hebben het goed geregeld in de tijd dat ze het voor het zeggen hadden. En nu zorgen ze nog er voor dat de grondwet niet kan aangepast worden om dit soort misdaden te kunnen bestraffen.
 • Tina Colpaert

  1 jaar geleden
  Als hij terug werkt kunnen ze beslag leggen op zijn verdiende geld en iedereen zo beetje bij beetje terugbetalen!Of telt dit enkel voor de gewone werkmens en heeft hij previleges?
 • Stijn Creemers

  1 jaar geleden
  Typisch voor Belgie, ben ook zo het slachtoffer van iemand, gekend uit een fraudezaak axa in pelt. ik heb achteraf nog met hem gewerkt, kan nu nog eens ettelijke duizenden euro's uit eigen zak ophoesten, omdat hij me weer maar bedrogen heeft, terwijl ik ter goeder trouw hard gewerkt heb. hij is zelfs veroordeeld tot terugbetalen van de slachtoffers uit het vorig dossier, maar kan gewoon in zijn huis blijven wonen, heeft een nieuwe activiteit als vastgoedmakelaar en doet gewoon lustig verder...
 • Anne Callebaut

  1 jaar geleden
  Als het om u geld gaat,breng de man eens een lief bezoekje.LOL.
 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen