In Brussel en Luik startte het initiatief eerder al.
Volledig scherm
In Brussel en Luik startte het initiatief eerder al. © Carrefour

Geen zin om boodschappen te doen? Deliveroo levert ze voortaan aan de deur

ANTWERPENNiet mobiel of gewoon geen zin om zelf boodschappen te doen? Na Brussel en Luik kan je nu ook bij Carrefour Express op de Ossenmarkt je boodschappen laten leveren via Deliveroo. “Via de app kun je bijna 1.200 Carrefour-producten binnen het half uur bij je thuis, of waar dan ook, bezorgen.”

 1. Antwerpen blaast 800 kaarsen uit met nieuwe stadstour: “’t Steen is het beginpunt van de stad zoals we ze nu kennen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpen blaast 800 kaarsen uit met nieuwe stadstour: “’t Steen is het beginpunt van de stad zoals we ze nu kennen”

  “Hoe begin je aan 800 jaar geschiedenis van een stad te vertellen?”, vraagt Sonja Mollet zich af. In teken van de 800ste verjaardag van Antwerpen, neemt de officiële stadsgids je vanaf vandaag mee op een twee-uur durend parcours door de stad. Een feestjaar om te ontdekken waarom Antwerpenaren eigenlijk ‘dikke nekken’ zijn en hoe het elitaire bestuur van de stad evolueerde naar een democratie.
 2. Eerste expo populaire ‘On adventure with dad' in Kavka: “Mensen beseffen niet hoe tijdrovend deze hobby is”
  Antwerpen

  Eerste expo populaire ‘On adventure with dad' in Kavka: “Mensen beseffen niet hoe tijdrovend deze hobby is”

  Een giftig goedje uit een flacon in een laboratorium drinken, van een klif springen, optreden voor een grote zaal,... Alix (2) en Aster (4 maanden) durven het allemaal aan. Althans, op foto. Papa Kenny (32) toont via zijn populaire Instagrampagina ‘on adventure with dad’ zijn 156.000 volgers wat zijn dochters zoal uitspoken als mama Tineke van huis is. Voor het eerst stelt hij gratis 15 nieuwe foto’s tentoon in de Kavka aan de Oudaan: “Ideaal om je eigen papa mee te nemen op vaderdag.”