Het festival zelf kan deze zomer uiteraard niet doorgaan (archiefbeeld 2018).
Volledig scherm
Het festival zelf kan deze zomer uiteraard niet doorgaan (archiefbeeld 2018). © Laenen

Geen Linkerwoofer dit jaar, maar wel Linkerwwwoofer: festival gaat digitaal met nooit eerder vertoonde concerten

Midden april al was het duidelijk dat Linkerwoofer deze zomer niet zou kunnen plaatsvinden maar op de valreep komt het festival op Linkeroever toch nog met een virtueel alternatief. Zaterdag 1 augustus kan je vanuit je eigen bubbel nooit eerder uitgezonden concerten van Linkerwoofer volgen. Op het programma onder andere K’s Choice op Linkerwoofer 2016 en The Van Jets van drie jaar eerder.

 1. Antwerp Diner gaat dit jaar online met Antwerp Diner@Home: "20e editie anders dan anders, maar willen ons goed doel niet laten zitten”
  Antwerpen

  Antwerp Diner gaat dit jaar online met Antwerp Diner@Home: "20e editie anders dan anders, maar willen ons goed doel niet laten zitten”

  Antwerp Diner, het benefietdiner dat jaarlijks geld inzamelt voor onderzoek naar en de preventie van aids en hiv, is dit jaar aan haar 20e editie toe. Al zal de jubileumeditie er anders uitzien dan gepland: in plaats van zo’n 700 gasten die van de kookkunsten van verschillende topchefs genieten tijdens een galadiner met fundraising, organiseert de vzw dit jaar een online event, Antwerp Diner@Home op 7 februari. “Hopelijk zijn mensen dit jaar even bereid om ons goede doel te steunen als andere jaren", klinkt het.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"