Binnenkort behoort het gratis parkeren op de Gedempte Zuiderdokken tot de verleden tijd.
Volledig scherm
Binnenkort behoort het gratis parkeren op de Gedempte Zuiderdokken tot de verleden tijd. © Klaas De Scheirder

Gedaan met gratis parkeren op Gedempte Zuiderdokken: vanaf december geldt rood parkeertarief

AntwerpenGratis parkeren op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen? Vanaf 1 december is het ermee gedaan, meldt ATV. Dan opent aan de Zuiderdokken de ondergrondse parking Steendok en geldt op het bovengronds gebied het rode parkeertarief, zoals elders in de Antwerpse binnenstad.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.