De Roeck.
Volledig scherm
© De Roeck.

Gecrashte politiewagen was op weg naar (vals) bomalarm

De zware aanrijding tussen een politievoertuig en een vuilniswagen maandagmiddag op de Noordersingel gebeurde naar aanleiding van een bomalarm. De politiewagen reed met sirene en blauwe zwaailichten aan toen hij op de huisvuilwagen botste. Drie agenten raakten ernstig gewond. Eén van hen mocht maandagavond het ziekenhuis verlaten. 

12 reacties

 • Leonard Tonnelier

  2 jaar geleden
  Duidelijk wie er hier in fout is. Politie met sirene én licht heeft ALTIJD voorrang. Verplicht de baan vrij te maken.
 • André Gijbels

  2 jaar geleden
  Dat gaat een dure gepeperde rekening worden en zware straffen gaan er aankomen voor de valse bommelding, daar hadden doden kunnen bijvallen
 • Ria Adams

  2 jaar geleden
  Waarschijnlijk gevlogen i.p.v. gereden en dan moet iedereen maar op tijd opzij springen maar zo werkt het niet voorzichtigheid is geboden. Ik hoop dat ze spoedig herstellen.
 • Paul Francis

  2 jaar geleden
  Indien de verkeerslichten op rood stonden moest de politiewagen stoppen alvorens verder te rijden , wat door de meerderheid van de politievoertuigen niet wordt gedaan. KB 1 december 1975 37.4. Wanneer het verkeer door verkeerslichten wordt geregeld mag het prioritaire voertuig dat het speciaal geluidstoestel gebruikt, het rood licht voorbijrijden na te hebben gestopt en op voorwaarde dat zulks geen gevaar voor de andere weggebruikers oplevert.
 • Michel Van der Hoydowch

  2 jaar geleden
  Spoedig herstel gewenst.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.