De man kon niet verkroppen dat hij gebuisd was.
Volledig scherm
De man kon niet verkroppen dat hij gebuisd was. © rv

Gebuisde bestuurder rijdt examinator bijna omver: 150 uur werkstraf

Leerling-chauffeur Youssef A. (19)  is veroordeeld tot een werkstraf van 150 uur omdat hij op het examencentrum in Deurne bijna een examinator omverreed.  Die had hem net gebuisd. Volgens het parket ging het om een poging doodslag; de rechter zwakt de feiten af tot “ernstige bedreigingen.”

3 reacties

 • Luigi Driussi

  2 jaar geleden
  Het systeem heeft niet langer als doel te evalueren of iemand kan rijden of niet, het is gemaakt om zoveel mogelijk geld op te leveren en zoveel mogelijk nieuwe bestuurders te vermijden. Belachelijk
 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  En die rechter gelooft die leugens ???
 • luc caels

  2 jaar geleden
  Hem weer buizen de 4xe keer, of hem verbieden binnen 5 jaar examen af te leggen. Gevaar op de weg dit manneke.
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.