Gebroken pols en toch wereldkampioen breakdance

De Battle Droids uit Merksem zijn net als in 2016 wereldkampioen Breakdance bij de jeugd (-16) geworden. In het Franse Montpellier waren ze in de finale sterker dan Rusland. “Nochtans moest één van onze zes dansers aantreden met een gebroken pols”, zegt trotse coach Sam Revell. “Maar net dan moet je creatiever omgaan met je ‘moves’ en dat is een voordeel.”

1 reactie

 • Filip Vanwesenbeeck

  2 jaar geleden
  Proficiat !!!
 1. Beerschot en Jan Van den Bergh hopen zondag kers op de taart te zetten: “Wie Club, Anderlecht en Genk kan kloppen, is ook niet kansloos tegen Standard”
  voetbal 1A

  Beerschot en Jan Van den Bergh hopen zondag kers op de taart te zetten: “Wie Club, Anderlecht en Genk kan kloppen, is ook niet kansloos tegen Standard”

  Tegen Oostende moest Jan Van den Bergh in de slotfase het veld verlaten met wat kleine averij, maar bij Beerschot hoopt men de 26-jarige verdediger toch te kunnen klaarstomen voor de ‘seizoensfinale’ van zondag op Standard. “Na Oostende was de ontgoocheling groot, maar we geloven dat we op Sclessin alsnog Play-off 2 kunnen veilig stellen”, aldus Van den Bergh.
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee