Gebouw DPG Media opnieuw vrijgegeven na dreigbericht, 'noodnieuws’ vanuit Vilvoorde uitgezonden

AntwerpenHet gebouw van DPG Media aan het Mediaplein in Antwerpen is een tijdlang ontruimd geweest na een dreigbericht. Het VTM Nieuws van 19 uur werd uitgezonden vanuit een noodstudio in Vilvoorde. Ondertussen is de binnenzijde van het gebouw opnieuw vrijgegeven. Het gebouw zal nog de rest van de avond worden bewaakt door de politie. 

  1. “Ik heb 62 paar sneakers: dat is niet zo veel, toch?” Antwerpen, het paradijs voor sneakeraddicts: bij deze acht winkels vind je je hipste paar sneakers (+ interview met een sneakeraddict)
    PREMIUM
    Antwerpen

    “Ik heb 62 paar sneakers: dat is niet zo veel, toch?” Antwerpen, het paradijs voor sneakerad­dicts: bij deze acht winkels vind je je hipste paar sneakers (+ interview met een sneakerad­dict)

    Is Antwerpen het paradijs voor sneakerliefhebbers? Als je over de Meir wandelt, zou je zeggen van wel. Om de zoveel meter kom je er een sneakerwinkel tegen, gekenmerkt door de lange rij wachtenden, dromend van een nieuw paar hippe schoenen. Voor wie zelf maar niet genoeg krijgt van de sneakergekte, lijsten wij de acht leukste sneakerwinkels op in Antwerpen. Maar eerst: een interview met een echte sneakeraddict. “Sommige sneakers maken je outfit echt áf.”