Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Marc De Roeck

Gat in wegdek E313: middenrijstrook afgesloten

AntwerpenDe middenrijstrook op de E313 ter hoogte van Antwerpen-Oost richting Ranst werd dinsdagochtend afgesloten. Dat veroorzaakt verkeersellende tijdens de ochtendspits.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. De Cliniclowns gaan digitaal: app bereikt zieke kinderen ook thuis
  Wilrijk

  De Clini­clowns gaan digitaal: app bereikt zieke kinderen ook thuis

  Met ‘zoommeetings’ zijn we allemaal wel bekend ondertussen, maar dat kan nu ook met ... Cliniclowns. Vandaag lanceren de Cliniclowns de Clinicam-app, waarmee zieke kinderen nu ook kunnen videobellen met een duo clowns, live vanuit een échte Cliniclowns controlekamer. “De app dient om de drempel te verlagen zodat we zoveel mogelijk zieke kinderen kunnen bereiken, zowel in het ziekenhuis als thuis”, vertelt Valérie Van Gastel, dagelijks bestuurder van de Cliniclowns.
 3. Tweede editie van Antwerp Fashion Week in februari: "Alternatief voor wegvallen buitenlandse beurzen”
  Antwerpen

  Tweede editie van Antwerp Fashion Week in februari: "Alterna­tief voor wegvallen buitenland­se beurzen”

  Op zondag 6 en maandag 7 februari slaan maar liefst 18 agenturen, showrooms en merkenfabrikanten de handen in elkaar voor de tweede editie van Antwerp Fashion Week. Zo bieden ze een een alternatief aan voor de geannuleerde buitenlandse modebeurzen dit seizoen. “Na het grote succes van de eerste editie van Antwerp Fashion Week vorig jaar, wilden we ons beursalternatief verder uitbouwen om retailers kennis te laten maken met nog meer agenturen, showrooms en merken”, stelt Dieter Deceuninck, de drijvende kracht achter Antwerp Fashion Week.