Vaar mee met Kapitein Nemo in de magische tentboot op Stormkop.
Volledig scherm
Vaar mee met Kapitein Nemo in de magische tentboot op Stormkop. © Tom Vansteenkiste

Ga eens op luisteravontuur in de tentboot op Stormkop

AntwerpenWaar anders dan op Stormkop kan een luisterverhaal over Kapitein Nemo en de zee beter plaatsvinden. Grote en kleine zeevaarders worden daar in een tentboot veertig minuten lang ondergedompeld in een luisteravontuur, ingesproken door acteur Peter De Graef.

  1. ASSISEN. “Die steek in de hals is krachtig en doelgericht toegediend, maar beklaagde heeft er geen uitleg voor”: wetsdokter maakt komaf met verklaring Selahaddin T.
    PREMIUM
    Antwerpen

    ASSISEN. “Die steek in de hals is krachtig en doelge­richt toegediend, maar beklaagde heeft er geen uitleg voor”: wetsdokter maakt komaf met verklaring Selahaddin T.

    “Overlijden door verbloeding, een steek in de hals en een verzuring van het lichaam.” Zo luidde het oordeel van wetsdokter Werner Jacobs over de doodsoorzaak van kleermaker Mehmet Özkaraman. En zoals verwacht haalde Jacobs ook de messteek in de hals aan, waarvoor Selahaddin T. geen verklaring had gegeven. Nochtans zou Özkaraman zonder die steek een aanzienlijk grotere overlevingskans hebben gehad. “Die messteek doorboorde het ruggenmerg, waardoor het slachtoffer waarschijnlijk niet meer kon lopen.”