Thomas C. (l.) hield in het uitgangsleven de schijn op dat hij een rijkeluiszoontje was.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas C. (l.) hield in het uitgangsleven de schijn op dat hij een rijkeluiszoontje was. © rv

Fuifbeest vlucht doodsbang naar Dubai na oplichting met Porsche 911 cabrio: “Alsof hij in een maffiafilm was terechtgekomen”

AntwerpenDe 22-jarige Thomas C., ook bekend als dj Toco, riskeert een jaar celstraf voor oplichting van een vriend. Hij had een gehuurde Porsche 911 cabrio voor 100.000 euro doorverkocht alsof het zijn eigendom was. De twee mannen vochten in ware maffiastijl hun ruzie uit. Er werd een Tsjetjeense zware jongen ingehuurd en Thomas C. werd een tijdje gegijzeld en kreeg een pistool tegen het hoofd gezet. 

  1. Luc Van der Kelen blikt vooruit naar WK wielrennen: “Mama was zot van Rik Van Looy. Helaas voor haar was hij al getrouwd”
    Column

    Luc Van der Kelen blikt vooruit naar WK wielrennen: “Mama was zot van Rik Van Looy. Helaas voor haar was hij al getrouwd”

    Van De Panne tot in Lanaken is Vlaanderen wielergek. De meeste Vlamingen hebben de liefde voor de fiets van thuis meegekregen. Ik herinner me uit mijn kinderjaren dat we in de grote vakantie steevast ‘ronde van Frankrijk’ speelden, waarbij de trap naar de slaapkamers op de verdieping fungeerde als ‘berg’. Aankomsten voor klimmers boven op een berg waren niet zo talrijk als nu in de Vuelta, vandaar dat een grote Ronde winnen bij ons thuis voor iedereen kon, ook voor de niet-klimmers.