Frank Jespers (60) nam nog nooit één dag verlof. In onze krant vertelt hij hoe hij dat volhoudt, en waarom dat eigenlijk zo slecht nog niet is.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Jespers (60) nam nog nooit één dag verlof. In onze krant vertelt hij hoe hij dat volhoudt, en waarom dat eigenlijk zo slecht nog niet is. © Klaas De Scheirder

Frank Jespers (60) nam in veertig jaar carrière nog nooit één dag verlof: “Te hard werken slecht voor je gezondheid? Integendeel”

AntwerpenSlechts 1 op 5 Vlamingen is gelukkig op zijn job. Zaakvoerder van transportbedrijf Vinnietrans Frank Jespers (60) behoort tot die twintig procent. Meer nog: de geboren Merksemnaar nam in zijn veertigjarige carrière nog nooit één dag verlof. Na elke tegenslag in zijn leven drukte hij zelfs nog harder op de gaspedaal: “Godzijdank dat ik na mijn verlamming opnieuw kon gaan werken. Dan weet je pas écht wat vakantie is.”

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Geschreven communicatie over fusie tussen Antwerpen en Borsbeek moet vanaf nu openbaar gemaakt worden: “Het bestuur schuilt achter ‘informele gesprekken’”
  PREMIUM
  Borsbeek/Antwerpen

  Geschreven communica­tie over fusie tussen Antwerpen en Borsbeek moet vanaf nu openbaar gemaakt worden: “Het bestuur schuilt achter ‘informele gesprekken’”

  De beroepsinstantie openbaarheid van bestuur heeft geoordeeld dat alle geschreven communicatie over de fusie tussen Antwerpen en Borsbeek vanaf nu openbaar gemaakt moet worden. Deze uitspraak komt er nadat burgerbeweging ‘Burgers voor Borsbeek’ aan de alarmbel van de Vlaamse overheid trok: “De fusie is nog niet eens een zekerheid en Borsbeek mag al gebruik maken van het stadspersoneel. Begrijpe wie begrijpen kan.”