Frank Geudens (centraal) is benoemd tot Commandeur in de Leopoldsorde. Links ziet u Lili Stevens (CD&V), ondervoorzitter van de provincieraad, rechts Eerste gedeputeerde Luk Lemmens (N-VA)
Volledig scherm
Frank Geudens (centraal) is benoemd tot Commandeur in de Leopoldsorde. Links ziet u Lili Stevens (CD&V), ondervoorzitter van de provincieraad, rechts Eerste gedeputeerde Luk Lemmens (N-VA) © Klaas De Scheirder

Frank Geudens (sp.a) is na 37 jaar provincieraad Commandeur in Leopoldsorde

Voormalig gedeputeerde van de provincie Frank Geudens (sp.a) ontving donderdag in het provinciehuis het ereteken van Commandeur in de Leopoldsorde. Van 1981 tot 2018 zetelde hij zonder onderbreking in de provincieraad. Niemand doet beter. Rony Cuyt (sp.a) mag zich voortaan Officier noemen, Inga Verhaert (sp.a) en Patrick Feyaerts (Open Vld) zijn ridder in de Leopoldsorde.

0 reacties

 1. Terrassen open op 8 mei, Antwerpen is er klaar voor: “Veel mensen willen buiten zitten, zelfs met paraplu”
  Antwerpen

  Terrassen open op 8 mei, Antwerpen is er klaar voor: “Veel mensen willen buiten zitten, zelfs met paraplu”

  De kogel is door de kerk: vanaf zaterdag 8 mei mogen cafés en restaurants opnieuw klanten bedienen op het terras. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) liet eerder al verstaan dat hij voorstander is van het heropenen van terrassen. De stad zal dan ook opnieuw toestaan dat horecazaken een uitbreiding aanvragen voor hun terras, net als vorig jaar. “Of dit rendabel zal zijn, hangt vooral af van het weer”, klinkt het dan weer bij café-uitbater David Joris van café Zeezicht.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren