PZ Antwerpen
Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Foutparkeerders, ‘roodrijders’ en motorrijders met slippers beboet door politie

AntwerpenHet verkeersondersteuningsteam (VOT) van de regio Zuid heeft afgelopen weekend een extra oogje in het zeil gehouden op het verkeer op het Kiel, in Wilrijk en Hoboken. Dat leverde hoofdzakelijk verbalisaties op voor fout parkeren. Echter konden ook een paar hardrijders aangepakt worden en liep onder meer een motorrijder tegen de lamp omdat deze op zijn motor zat met slippers.

 1. Komt nieuwe maritieme campus op Blue Gate-site? Dan geen nieuw Beerschotstadion op die locatie
  ANTWERPEN

  Komt nieuwe maritieme campus op Blue Ga­te-si­te? Dan geen nieuw Beer­schotsta­di­on op die locatie

  Het hing al een tijd in de lucht maar de buurtbewoners van de Hobokense Polder lijken in hun verzet tegen de komst van de nieuwe maritieme campus nu definitief hun slag thuis te hebben gehaald. Het bouwproject verhuist van de polder wellicht richting de nabijgelegen bedrijvensite Blue Gate. Pittig detail: de plannen voor het nieuwe Beerschotstadion op dezelfde locatie, lijken daarmee volledig opgeborgen.
 2. Nigeriaanse rap-sensatie CKay vervoegt Ronnie Flex op affiche Fire Is Gold
  BORGERHOUT

  Nigeriaan­se rap-sensatie CKay vervoegt Ronnie Flex op affiche Fire Is Gold

  Hiphop-festival Fire Is Gold nodigt de opkomende singer-songwriter CKay uit op het einde van de zomer. De zanger uit Nigeria doet daarmee zijn enige concert in België aan deze zomer. Hij scoorde al meer dan een miljard (!) streams op digitale platformen en verovert momenteel de wereld. Onder andere ook Brysa, Delany en FMG vervoegen de line-up met onder andere Ronnie Flex en Sevn Alias, die eerder al aangekondigd werden.