Fotograaf Max Pinckers geeft uitleg bij zijn werk.
Volledig scherm
Fotograaf Max Pinckers geeft uitleg bij zijn werk. © Klaas De Scheirder

Fotografen Pinckers en Amouzou reisden naar andere kant van de wereld tijdens pandemie: FoMu stelt hun werk nu tentoon

ANTWERPENMax Pinckers en Hélène Amouzou. Dat zijn de twee artiesten die centraal staan in de nieuwe expo van fotomuseum FoMu. Pinckers onderwerpt fotografie aan een diepgravende analyse en Amouzou geeft een blik op haar thuisland Togo, dat ze terug gevonden heeft nadat de pandemie toesloeg.

 1. Auto kopen of verkopen? Dan ben je bij Auto Agentschap Antwerpen op de Bisschoppenhoflaan aan het juiste adres

  Auto kopen of verkopen? Dan ben je bij Auto Agentschap Antwerpen op de Bisschop­pen­hof­laan aan het juiste adres

  Op zoek naar een degelijke tweedehandswagen? Of wil je je auto verkopen zonder dat je er zelf te veel tijd in hoeft te steken? In beide gevallen moet je bij de nieuwe vestiging van Auto Agentschap op de Bisschoppenhoflaan in Antwerpen zijn. “Ons concept bestaat al langer in Brussel en Wallonië, maar nu willen we het ook in Vlaanderen introduceren”, aldus CEO Johan De Decker.
 2. Nooit zoveel vrachtwagens door Liefkenshoektunnel, maar nog steeds veel minder auto’s dan vóór corona: “Thuiswerk speelt rol, meer werknemers kiezen ook voor fiets”
  Antwerpen

  Nooit zoveel vrachtwa­gens door Liefkens­hoek­tun­nel, maar nog steeds veel minder auto’s dan vóór corona: “Thuiswerk speelt rol, meer werknemers kiezen ook voor fiets”

  Het voorbije jaar is er 11 procent meer verkeer door de Liefkenshoektunnel gereden dan in 2020. Alles samen maakten bijna 10,4 miljoen vrachtwagens en personenwagens gebruik van de verbinding. “Voor ons is 2021 een ‘tussenjaar’ geworden: meer dan in 2020, nog steeds minder dan in 2019”, zegt Marc Persoon, operationeel manager van de NV Tunnel Liefkenshoek.