Carmen De Vos toont haar nieuw werk 'Belly Riot' in haar kersverse fotostudio in het hartje van Antwerpen.
Volledig scherm
Carmen De Vos toont haar nieuw werk 'Belly Riot' in haar kersverse fotostudio in het hartje van Antwerpen. © Klaas De Scheirder

Fotograaf Carmen De Vos toont zwangere vrouwen in nieuwe fotostudio: “De wilde, gedurfde kant, niet de romantische Instagram-kiekjes”

Gerenommeerd Gents fotograaf Carmen De Vos opent dit weekend haar nieuwe fotostudio in het hartje van de Koekenstad. De opening gaat gepaard met de lancering van haar nieuw fotoboek ‘Belly Riot’. Een verzameling portretten van vrouwen die hun zwangerschap omarmen. “De zwangerschap is zowel onze kracht als onze zwakte, dat heb ik ook zelf ondervonden.”

  1. “Homo en moslim kunnen wél hand in hand gaan”: Queer Iftar door de ogen van Abdel (29), YouTuber over LGBTQ+ en religie
    PREMIUM

    “Homo en moslim kunnen wél hand in hand gaan”: Queer Iftar door de ogen van Abdel (29), YouTuber over LGBTQ+ en religie

    Reacties te over op de afgelasting van Queer Iftar in Borgerhout. Maar wat vinden moslims uit de LGBTQ+-gemeenschap nu zelf van de beslissing? Abdellah Bijat (29) uit Antwerpen zou naar Queer Iftar gegaan zijn. Hij spreekt zich uit over de zaak, over hoe religie en LGBTQ+ verzoend kan worden en hoe hij verstoten werd door zijn eigen familie. “Of er nog hoop is om het contact met hen te herstellen? Alsmaar minder en minder. Maar mijn deur blijft op een kier staan.”
    Borgerhout