De Engelse springer spaniël Fons is nog in opleiding.
Volledig scherm
De Engelse springer spaniël Fons is nog in opleiding. © Patrick Lefelon

Fons wordt de nieuwe schrik van drugscriminelen en hij is broodnodig: cocaïnevangst verdubbeld op vijf jaar tijd

Antwerpen/BeverenDe douane heeft in 2021 zo’n 89,5 ton cocaïne in beslag genomen in de haven van Antwerpen. Dat is vandaag bekendgemaakt op een persconferentie van de FOD Financiën. Tegelijkertijd kondigde de douane aan 20 miljoen te investeren in scanners en in een nieuwe drugshond. “De Fons wordt de nieuwe schrik van drugscriminelen”, zei minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V).

 1. IN BEELD. De Antwerpse Stadsschouwburg doorheen de jaren: “Het scheelde niet veel of hij had er nooit gestaan”
  PREMIUM
  Antwerpen

  IN BEELD. De Antwerpse Stads­schouw­burg doorheen de jaren: “Het scheelde niet veel of hij had er nooit gestaan”

  Plannen voor een overdekte markt en een ondergrondse parking, een onhandig kunstwerk uit de jaren ‘80, een bominslag tijdens de Tweede Wereldoorlog: het Theaterplein maakte heel wat mee de laatste eeuw. Stadsgids Tanguy Ottomer schetst de geschiedenis van het plein en haar Stadsschouwburg, nu er besloten is om het theatergebouw af te breken. “Het zou fijn zijn om opnieuw een theater te hebben op de plek waar het Nederlandse theater in Antwerpen is ontstaan.”
 2. “Elke hint, elke tip is welkom om te weten wat er met onze ouders is gebeurd”: Kinderen van verongelukt koppel houden optocht in hun zoektocht naar de waarheid
  PREMIUM
  Antwerpen/Deurne

  “Elke hint, elke tip is welkom om te weten wat er met onze ouders is gebeurd”: Kinderen van veronge­lukt koppel houden optocht in hun zoektocht naar de waarheid

  “Onze ouders krijgen we nooit meer terug, maar we kunnen misschien wel antwoorden krijgen op alle vragen die we hebben.” De kinderen van Cleefio en Eldrid, het Curaçaos koppel uit Deurne dat in november vorig jaar met hun wagen in het Lobroekdok reed, hebben een stille optocht gehouden. Ze manen de speurders aan om de zaak tot op de bodem uit te spitten.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.