Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Laenen

Flandriaboot botst tegen kade bij Kaai 234: 11 lichtgewonden

AntwerpenBij kaai 234 aan het Hansadok is zondagmiddag een Flandriaboot tegen de kade gebotst. Dat bevestigen de federale politie en de brandweerzone Antwerpen. Zo’n elf mensen zouden lichtgewond zijn geraakt. De boot is licht beschadigd, maar ondertussen is iedereen van boord gehaald. 

 1. WK-gekte slaat vanaf vrijdag toe in Antwerpen, maar hoe geraak ik in het centrum? En wat met parking? Een antwoord op al je vragen
  PREMIUM
  WK Wielrennen

  WK-gekte slaat vanaf vrijdag toe in Antwerpen, maar hoe geraak ik in het centrum? En wat met parking? Een antwoord op al je vragen

  Het WK Wielrennen betekent koning fiets in de koekenstad dit weekend. Het aantal parkings wordt drastisch gereduceerd en ook toegangswegen naar het centrum zullen van vrijdag tot zondag moeilijk bereikbaar zijn. Moet je voor je werk of school toch in Antwerpen geraken? Het Laatste Nieuws beantwoordt al uw vragen over de mobiliteit in Antwerpen tijdens de festiviteiten.
 2. Night of the Proms komt met speciale editie voor zorgverleners en vrijwilligers: “Uit grote erkentelijkheid”
  Antwerpen

  Night of the Proms komt met speciale editie voor zorgverle­ners en vrijwilli­gers: “Uit grote erkente­lijk­heid”

  Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november vindt in het Antwerpse Sportpaleis een speciale editie van de Night of the Proms plaats. De editie is voorbehouden voor het zorgpersoneel en de vrijwilligers die zich hebben ingezet tijdens de coronapandemie. Het gaat om een initiatief van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA), GZA Ziekenhuizen en de Vlaamse regering. De organisatoren laten de concerten financieren door sponsoring en crowdfunding. Mensen kunnen via die crowdfunding zorgverleners trakteren op een drankje of een ticket.