Sam Van Rooy (Vl. Belang), Geert Wilders (PVV) en Filip Dewinter op stap in Brussel. Hun wandeling door Molenbeek werd op 13 mei door de politie belet.
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Van Rooy (Vl. Belang), Geert Wilders (PVV) en Filip Dewinter op stap in Brussel. Hun wandeling door Molenbeek werd op 13 mei door de politie belet. © Photo News

Filip Dewinter veroorzaakt politiek tumult in Nederland: “Europa wordt Eurabia door omvolking”

AntwerpenEen interview met Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter op de Nederlandse zender Ongehoord Nederland heeft de links georiënteerde parlementaire meerderheid bij onze noorderburen de gordijnen ingejaagd. “Europa wordt Eurabia door de omvolking”, zo stelde Dewinter. Er is nu zelfs een verbod gevraagd op ‘dit soort uitzendingen’.

 1. Zaak Reuzegom op 13 maart 2023 voor hof van beroep: “Rechtbank oordeelt over volledige inhoud dossier, niet enkel over procedure"
  Antwerpen

  Zaak Reuzegom op 13 maart 2023 voor hof van beroep: “Rechtbank oordeelt over volledige inhoud dossier, niet enkel over procedure"

  Het hof van beroep van Antwerpen zal het dossier Reuzegom over de dood van Sanda Dia ineens in zijn totaliteit beoordelen. De advocaten van de Reuzegommers keken daar vanmorgen verbaasd van op. Zij dachten dat het hof enkel zou beslissen of het de zaak zou overnemen van de rechtbank van Hasselt. “Ik wens kennis te nemen van de totaliteit van de zaak”, aldus de voorzitter van het hof.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.