Het fietspad op de Halewijnlaan op de Antwerpse Linkeroever wordt heraangelegd.
Volledig scherm
Het fietspad op de Halewijnlaan op de Antwerpse Linkeroever wordt heraangelegd. © District Antwerpen

Fietspad in Halewijnlaan op Linkeroever wordt heraangelegd

AntwerpenHet fietspad op de Halewijnlaan op de Antwerpse Linkeroever wordt heraangelegd. Om het fietscomfort te verbeteren, wordt het oude fietspad met betonnen straatstenen van verschillend formaat vervangen door een nieuw fietspad in rode asfalt. Het fietspad wordt ook naar een comfortabele breedte gebracht.

  1. City Pirates kegelt eerstenationaler Olympique Charleroi uit de beker, Kenneth Ugoh is matchwinnaar (1-0): “Vertrouwen van de coach maakt verschil”
    Voetbal Beker van België

    City Pirates kegelt eerstenati­o­na­ler Olympique Charleroi uit de beker, Kenneth Ugoh is matchwin­naar (1-0): “Vertrouwen van de coach maakt verschil”

    Een ding is zeker, verrassingen zijn er altijd wel in de beker en zo ook in Merksem zondagavond. Omwille van de hitte werd de aftrap verlaat naar 19.30 uur en dat bleek een goede beslissing voor City Pirates, dat eerstenationaler Olympique Charleroi ontving. Jeugdproduct Kenneth Ugoh tekende rond het half uur voor de 1-0 na een knappe individuele actie en een sterke thuisploeg hield die voorsprong daarna ook vast. Dat heet dan een stunt en dus mogen de Piraten zich opmaken voor de volgende ronde waarin tweedenationaler Dikkelvenne op bezoek komt.